Tilmelding

Udfyld tilmeldingen omhyggeligt

Nu også i midtbyen. Introduktionstilbud, lovens minimum, (53 lektioner). Se priser i menu. (Selv om der ikke er dato, tilmeld dig roligt. Du begynder på først tænkelige hold i Århus Centrum. Ring evt. 2091 2724)

[contact-form]

Tilmelding til køreskolen er vigtig. Gerne i god tid så vi kan få dig registreret hos kommune og politi og dermed undgå for megen ventetid, så giv dig tid til at udfylde alle felter korrekt. Selv om du er tilmeldt, så tag alligevel en runde på siderne her og blive lidt klogere på hvad du har i vente. Vi er nu under direkte “diktat” af EU, når det gælder kørekort og prøvekrav, fra 2014. Det er det ikke blevet nemmere af og der medfølger også straffe for ikke, at overholde reglerne til både kørelærer og elev. Vi gennemgår det den første dag. Enkelte kørelærere i Århus, er sigtet for overtrædelse af reglerne.

Undgå ventetid på dit kørekort - book tid hos lægen Facebook - Twitter

Ventetid hos embedslægen er mellem 3 uger og 3 mdr., så kom nu med den lægeerklæring i god tid!

Fra køretimer til kørekort - Sådan forløber din sag Facebook - Twitter (1)

Vi har normalt teori fra kl. 16.30 og slutter når vi er færdige. Det vil sige omkring kl. 18 – 18.30 normalt. Vi har kun små hold, for at gøre undervisning og forløb så effektivt som muligt, så vi kan siges kun at have lynhold, men på en måde så reglerne overholdes og du ikke risikere noget i forhold til myndighederne. Husk at få en lægeerklæring, Bevis for førstehjælp og medbring også sundhedskort den første dag. Kik dig omkring på siderne her, der er måske oplysninger at hente, som kunne være til gavn. Vi glæder os til at dig i køreskolen. Se holdene under “tilmelding” i menuen. Herunder kan du se hvordan din sag bliver behandlet i systemet. Det er vigtigt, at alle papirer er klar første dag i køreskolen, så de kan blive afleveret og behandlet, mangler der noget afvises sagen! – og dit forløb KAN blive afbrudt, idet du skal følge et hold. Så for din egen skyld ….!

 

Gennemføres kurset i førstehjælp ikke her, så anbefales: www.madsens.dk 

IMG_1453

Skriv et svar