Kontakt

Køreskolen besvarer gerne dine spørgsmål, så du er velkommen til at skabe kontakt til køreskolen her. Vi svarer så hurtigt som muligt. Du vil sikkert ikke synes om, at vi taler i telefon når du bliver undervist. Derfor er politikken, at vi ikke taler i telefon, når vi underviser. Som fører af køretøjet er kørelæreren underlagt samme regler som andre.

Er du tidligere elev og gerne vil have opklaret et spørgsmål, så kontakt os her, vi finder svaret hurtigst muligt. Du kan også bruge den kode du fik på holdet og logge ind til de hemmelige sider. Måske svaret findes der::))

[contact-form]

Vi svarer hurtigst muligt, men hav lidt tålmodighed vi kan jo have travlt::)).

Skolevognen
Skolevognen

Når du ringer til smeden, elektrikeren eller din VVS mand, forventer du han overholder bekendtgørelserne der styrer hans hverv, så du ikke får stød, eller kommer til skade. Kørelærerne har 3 bekendtgørelser de skal overholde, samt en færdseslov. Reglerne for overholdelse er blevet skærpet ret så meget, fordi branchen har været under pres og flere har været tilbøjelig til, at tilsidesætte reglerne. Det kan nu koste retten til at være kørelærer, såfremt reglerne ikke overholdes til punkt og prikke. Det handler om sikkerhed i trafikken, både din og andres.

Du skal derfor have forståelse for, at ting tager tid, at du skal følge holdene og overholde aftaler. Du kan også komme i klemme i reglerne, idet du skal skrive under på at have modtaget den undervisning loven kræver, for hver enkelt lektion.

Skriv et svar